Copa del Rei d'handbol

El Barça guanya el Ciudad Real (27-25) en el comiat somiat de Valero i Masip

El Barça ha guanyat el Ciudad Real per 27-25 en un partit molt emotiu que ha suposat l'última final de Valero Rivera i d'Enric Masip. Els catalans s'han adjudicat una Copa del Rei que suposa el 70è títol de l'era Valero i el 53è de Masip com a blaugrana. Els blaugrana han fet bona part de la feina en la primera meitat i han marxat al descans amb un avantatge de cinc gols (11-16). Durant el segon temps s'han mantingut les diferències gràcies, sobretot, a la bona feina des del pivot de Dragan Skrbic i de Barrufet a la porteria.

Mai ha baixat el Ciudad Real dels tres gols de desavantatge excepte en l'últim minut. Enric Masip, amb moltes molèsties a l'esquena, ha disputat els instants finals tot i que no ha pogut fer cap gol.