Handbol

El Barça Cifec perd per tres gols a la pista del Celje eslovè (34-31)

El Barça Cifec ha perdut a la pista del Celje PL, en el partit d'anada corresponent a les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt de Xesco Espar ha caigut per 34-31 en un partit en què sempre ha anat al darrere en el marcador. Tot i la derrota, aquest no és un mal resultat per al conjunt blaugrana, ja que seran només tres els gols que hauran de remuntar en el partit de tornada, que es disputarà dissabte que ve al Palau. La pressió ambiental d'un pavelló amb 6.000 espectadors i la gran defensa dels homes del conjunt eslovè han estat la clau de la victòria local. Però algunes decisions arbitrals també han ajudat a la victòria local. Iker Romero, amb 10 gols, ha estat el jugador més destacat dels blaugrana.

El Barça ha aconseguit un resultat esperançador a la pista del Celje. Sense deixar-se intimidar per l'ambient del pavelló eslovè, ha fet un partit molt seriós i no ha deixat que el seu rival agafés més de tres gols d'avantatge durant tota la primera part. Laszlo Nagy, amb cinc gols, ha estat el jugador més efectiu dels blaugrana. Un gol d'Iker Romero quan faltaven tres segons per al descans ha permès que el Barça se n'anés al vestidor només amb un gol en contra: 16-15. En començar la segona part, els eslovens han sortit accelerats i s'han avançat de quatre gols, però un parcial de 0-4 ha tornat a deixar clar que el Barça estava concentrat i que no permetria grans diferències. En la resta del partit, el marcador ha oscil·lat entre l'empat i els quatre gols a favor dels locals, fins al 34-31 final, un resultat que permet al Barça pensar en la remuntada en la tornada al Palau Blaugrana. Iker Romero, amb deu gols, ha estat el màxim anotador de l'equip barcelonista.