La Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat ha multat un cotxe que ha resultat ser de l'artista (ACN/Jordi Borràs)

Detenen de nou el raper Morad, ara per amenaçar de mort un agent que l'havia multat

L'artista hauria amenaçat de mort un agent durant una discussió de trànsit

RedaccióActualitzat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat ha detingut aquest dijous el cantant de rap Morad, segons ha avançat El Nacional. El raper hauria amenaçat de mort un dels agents en durant una discussió per un assumpte de trànsit.

Els fets han començat aquesta tarda quan els policies han multat un vehicle mal aparcat i han avisat la grua perquè se l'endugués.

El cotxe ha resultat ser de l'artista, que ha arribat al lloc on estava el cotxe estacionat abans que fos retirat per la grua. En aquest moment ha començat la discussió entre Morad i els agents de policia.

Després de ser detingut, el cantant ha estat traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana i, segons El Periódico, ha quedat en llibertat al cap d'unes hores, cap a les 11 de la nit. Inicialment s'havia previst traslladar-lo a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

A l'autor de "Pelele" o, la més nova, "Cuzi Cuza", l'han detingut en altres ocasions per incendiar cotxes i cremar contenidors, per escapar-se dels mossos conduint temeràriament i sense carnet o per saltar-se el toc de queda i agredir els mossos.

El març de l'any passat la justícia el va absoldre d'intent de robatori i d'amenaces, pels quals la Fiscalia demanava dos anys i mig de presó.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut