El raper Morad, aquest estiu al Sónar Dia (ACN/Jordi Borràs)
El raper Morad, aquest estiu al Sónar Dia (ACN/Jordi Borràs)

Detenen de nou el raper Morad, ara per incitar a cremar cotxes i contenidors a l'Hospitalet

Se l'acusa d'un delicte greu d'inducció a desordres públics arran dels fets de la setmana passada als blocs Florida de la ciutat

RedaccióActualitzat

El raper Morad ha estat detingut a l'Hospitalet de Llobregat aquest dimecres en relació amb els desordres públics que hi va haver la setmana passada als blocs Florida del municipi, segons ha avançat El Caso i ha pogut confirmar TV3.

Els fets es remunten al dia 20 i van passar de matinada, quan el raper estava gravant un vídeo al carrer, al barri de la Florida. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet s'hi va personar i li va demanar que retirés un vehicle que dificultava el pas.

Segons la policia, el raper els va increpar i va arribar a dir que pagaria 1.000 euros a qui sortís a cremar-ho tot. A més, es van llançar objectes contra els agents.


Poc després es van cremar diversos contenidors i cotxes, i els Mossos i la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet van obrir una investigació conjunta que els ha portat a la detenció de Morad aquesta tarda.

El raper ha passat a disposició judicial i la magistrada ha acordat la llibertat provisional a disposició del jutjat sempre que sigui requerit. La causa està oberta per un delicte de desordres públics.

Aquest és l'últim dels diversos entrebancs que el cantant de l'Hospitalet ha tingut amb la justícia. Entre d'altres l'han detingut per haver-se escapat d'un control policial conduint temeràriament i sense carnet o per haver agredit uns mossos i haver-se saltat el toc de queda durant la pandèmia.

L'última detenció va ser al juliol, arran d'una ordre de detenció d'un jutjat de Tarragona després de no presentar-se en una vista on havia de respondre per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el carnet.

ARXIVAT A:
MúsicaMossos d'Esquadra
Anar al contingut