Madrid

Arenas diu que Chaves "no hi pinta res" en la negociació del finançament

La designació de Manuel Chaves com a vicepresident de Política Territorial ha enfrontat els populars i els socialistes al Senat. Javier Arenas ha assegurat que Chaves "no hi pinta res" en la negociació del finançament autonòmic. La ministra d'Economia, Elena Salgado, ho ha negat i ha assegurat que els populars no han acabat de pair que els derrotés en les eleccions andaluses.

Actualitzat
Javier Arenas ha afirmat que espera que Chaves compleixi el seu compromís i que Andalusia "sigui la comunitat que més hi guanyi" amb la reforma del finançament. A més, l'ha acusat d'estar al capdavant d'unes competències que "cada dia semblen més fantasmagòriques" i li ha retret que hagi "abandonat" la presidència andalusa. "Jo no abandonaré mai la meva terra tenint un mandat de quatre anys, per por al Parlament, al Senat i a un milió d'aturats", ha dit Arenas.

La vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, li ha replicat que el seu ministeri treballarà "molt activament" amb el de Chaves per tancar un acord i ha agraït que el PP "tingui ara una voluntat tan manifesta de tancar la negociació". També ha recordat a Arenas que els "fondets" a què s'ha referit per parlar del finançament suposen el "compliment estricte" dels nous estatuts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut