Nova York

Apple presentarà el germà gran de l'iPhone, el "tablet PC", a final de mes

Després de l'èxit de l'iPhone, el telèfon mòbil tàctil d'Apple que ha marcat tendència en el sector, la companyia californiana treballa en el germà gran de l'aparell. El "tablet PC" no és un mòbil, sinó un ordinador, però amb pantalla tàctil i d'un sol full, és a dir, que no té la forma habitual d'un portàtil, sinó que s'assembla més a un agenda personal gran. Segons ha informat l'edició digital del diari "The Wall Street Journal", Apple podria presentar-lo a final de mes.

Actualitzat
El rotatiu, que no identifica les seves fonts, apunta que el "tablet PC" tindrà una pantalla d'entre 10 i 11 polzades, bastant més gran que la d'un iPhone, que en fa 3,5. També informa que els primers aparells es començaran a distribuir al març, tot i que encara no se sap si n'hi haurà més d'una versió o bé si Apple en té diversos models perquè encara no sap quin llançarà al mercat.

El preu del nou "gadget" d'Apple també és una incògnita, tot i que els experts del sector calculen que podria rondar els 1.000 dòlars. El nou dispositiu permetrà mirar pel·lícules i programes de televisió, navegar per internet i accedir a llibres digitals, entre d'altres al·licients.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut