Així preparen els candidats el debat electoral d'aquesta nit, l'últim abans de les eleccions

El debat de TV3 i Catalunya Ràdio serà l'últim cop que es veuran les cares per confrontar les seves propostes abans del 12 de maig

RedaccióActualitzat

En la recta final de la campanya electoral, els candidats tenen aquest dimarts una nova oportunitat de confrontar les seves propostes en el debat de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquesta vegada pot ser especialment decisiu, perquè segons les enquestes encara hi ha un 40% d'electors indecisos, que és una xifra elevadíssima.

El debat també intentarà aclarir cap a on poden anar els pactes postelectorals, que seran del tot imprescindibles.

Mentre al plató que acollirà el debat d'aquesta nit s'hi treballa perquè tot estigui a punt, aquest matí els candidats es preparaven el debat, com es pot veure en aquest vídeo, on no veuran el PP, que no hi ha volgut participar.


Després de córrer cinc quilòmetres, Salvador Illa s'ha reunit amb les seves persones de confiança per repassar els temes que voldrà abordar. Pere Aragonès practicava aquest matí amb el seu equip situacions que es puguin donar al debat. A Esquerra volen fer propostes concretes.

Josep Rull, que debatrà en substitució de Puigdemont, dedicava la reunió de treball a repassar tots els temes.

Per la seva banda, a Jéssica Albiach, dels Comuns, la preocupa organitzar-se bé per encabir tot el que vol dir. Com Laia Estrada, de la CUP, que també assumeix que li faltarà temps.

Ignacio Garriga, de Vox, repassava les dades que donarà al debat, i per a Ciutadans, Carlos Carrizosa ja té clar a qui interpel·larà en primer lloc; segurament Salvador Illa. Carrizosa també parlava amb la seva cap de gabinet de l'estratègia que seguirà en un debat en què té decidit que totes les intervencions les farà en castellà.

El debat començarà a les 10 de la nit, durarà dues hores i el moderarà Ariadna Oltra. I per escalfar motors, a partir de les 8 del vespre, a TV3 s'oferirà una prèvia, amb Carles Costa.

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCComunsCUPVoxEleccions Parlament Catalunya 2024
Anar al contingut