El vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, en roda de premsa. (Foto: EFE)
El vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, en roda de premsa. (Foto: EFE)
Madrid

El PP assegura que Rajoy no canviarà la seva posició sobre Catalunya

"El discurs sempre ha estat el mateix i serà el mateix", ha apuntat en roda de premsa Carlos Floriano

RedaccióActualitzat

El Partit Popular ha assegurat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha canviat ni canviarà la seva posició davant el debat sobiranista a Catalunya i així ho mostrarà quan visiti els pròxims dies aquesta comunitat.

"El discurs sempre ha estat el mateix i serà el mateix", ha apuntat en roda de premsa el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano.

El dirigent popular ha assenyalat d'una altra banda que "seria bo" que la Fiscalia actués davant els fets esdevinguts el 9 de novembre perquè hi va haver un "incompliment flagrant" de la llei.

Encara que Mariano Rajoy va admetre aquest cap de setmana que "lògicament" haurà d'explicar "més bé que fins ara" les seves raons i arguments en aquest debat, Floriano ha advertit que els esmentats arguments no s'han modificat.

El dirigent popular ha tornat també a instar el PSOE a concretar la seva proposta de reforma constitucional i, encara que ha assegurat que els populars no es neguen a parlar "mai de res", ha deixat clar que esperen "un mínim respecte al diàleg" per part dels socialistes, que seria el de concretar l'esmentada proposta. 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut