Iryo diu que els seus trens vermells són els més moderns, ràpids i silenciosos d'Europa" (Carlos Luján / Europa Press)

Iryo se suma a l'alta velocitat entre Barcelona i Madrid i oferirà bitllets per 18 euros

Els trens del nou operador començaran a circular el 25 de novembre, però els bitllets es podran comprar des d'aquest diumenge

RedaccióActualitzat

L'operador ferroviari Iryo estrenarà el seu servei d'alta velocitat a la línia Barcelona-Madrid el pròxim 25 de novembre. Es convertirà, així, en la tercera companyia a fer aquest recorregut, juntament amb l'espanyola Renfe i la francesa Ouigo.

Els primers bitllets d'Iryo es podran començar a comprar ja a partir d'aquest diumenge 18 de setembre, tot i que des d'aquest mateix dijous ja es poden adquirir a les agències de viatges.

Els bitllets tindran un preu a partir de 18 euros per trajecte, tot i que la companyia ha anunciat bitllets per sota d'aquest preu en el marc de la seva campanya inicial de descomptes.

L'aspecte interior dels vagons és un dels reclams dels trens d'Iryo (Carlos Luján / Europa Press)

La principal novetat de l'oferta comercial que fa Iryo és la flexibilitat, amb 4 tarifes diferents (Infinita Obierta, Singular Cafè Flexible, Singular Oberta i Inicial Flexible), alguna de les quals permetrà canvis il·limitats de data i hora del viatge. A més, es podran comprar els bitllets a un any vista.

La nova oferta ferroviària tindrà 32 freqüències -16 d'anada i 16 de tornada- diàries entre Barcelona i Madrid, cosa que imlica que hi haurà almenys una freqüència cada hora.


Més recorreguts previstos

Iryo ampliarà els seus serveis a la resta de corredors d'alta velocitat i començarà a operar entre València i Madrid a partir del desembre amb 16 trens diaris. També està previst que al llarg del primer semestre de l'any que ve estreni la línia de Madrid fins a Sevilla, Màlaga i Alacant.

ARXIVAT A:
MobilitatEmpresa
Anar al contingut