Víctor Sánchez creu que Aguirre ha fet mèrits per seguir a l'Espanyol.
Espanyol

Victor Sánchez assegura que Aguirre ha fet mèrits per seguir i xifra la salvació en 42 punts

Víctor Sánchez ha assegurat que l'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, "ha fet mèrits suficients per seguir" al capdavant de l'equip i ha xifrat en 42 punts la permanència matemàtica a Primera Divisió.

Actualitzat
Víctor Sánchez ha assegurat que l'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, "ha fet mèrits suficients per seguir" al capdavant de l'Espanyol, però ha deixat clar que els futbolistes "estan tranquils" perquè aquesta decisió no la poden controlar ells.

De tota manera, el futbolista català ha reconegut que "potser la gent està una mica impacient, però suposo que es parlarà el dia que l'equip estigui salvat". La plantilla blanc-i-blava ha xifrat la permanència matemàtica a Primera divisió en els 42 punts i actualment en suma 35 en la classificació després de la victòria a Màlaga. En aquest sentit, Víctor Sánchez ha explicat que el vestidor no es relaxarà en aquest tram final de la temporada: "Volem arribar a aquesta xifra com més aviat millor. En la recta final de la temporada tots els equips sumen i, a vegades, quan et vols adonar t'estàs jugant la vida en l'últim partit de Lliga".

"L'equip està bé, a un nivell òptim i no es pot dubtar d'ell", ha afegit el migcampista, que també ha reconegut que la victòria de la setmana passada contra el Màlaga va ser clau. "Sabíem que havíem de guanyar a La Rosaleda. Van ser tres punts claus per espantar els fantasmes, però ens queden uns quants punts encara", ha conclòs.
Anar al contingut