Usain Bolt besa la pista després d'embutxacar-se l'or en els 200 (EFE)
Jocs Olímpics

Usain Bolt s'embutxaca el vuitè or olímpic, en els 200 metres

El millor velocista de la història s'ha imposat a la prova i ara busca el seu tercer triplet d'or en uns jocs, amb els 4x100

Actualitzat

El d'aquesta matinada s'ha convertit en el vuitè or olímpic i el segon dels Jocs de Rio de Janeiro del jamaicà Usain Bolt. L'atleta s'ha imposat en la final dels 200 metres amb una marca de 19.78.

Bolt ha tornat a demostrar la seva superioritat tot i que no ha pogut regalar als seus incondicionals la gran marca que pensava. Malgrat tot, ha arribat a la recta final dos metres al davant dels seus adversaris Andre De Grasse, que ha acabat segon, i Christophe Lemaitre, tercer. Ara, el jamaicà busca el seu tercer triplet d'or en uns jocs, només li queda el relleu 4x100.

El jamaicà ha explicat que intenta "ser un dels més grans, estar al costat de (Mohammad) Ali i Pele". "Espero que després d'aquests Jocs pugui estar en aquest grup", ha afegit. "Què més puc fer per provar al món que sóc el més gran (de l'atletisme)", ha preguntat un feliç Usain Bolt, confessant que va córrer "el revolt molt dur". No obstant això ha admès que a la recta el seu cos no va respondre del tot bé. "M'estic fent vell", ha fet broma.

Anar al contingut