Barça

Uns 3.000 aficionats blaugrana desafien el fred per celebrar el sisè títol de la temporada a Canaletes

Canaletes s'ha tornat a omplir d'aficionats del Barça per sisena vegada aquesta temporada. Uns 3.000 seguidors blaugrana no han dubtat a desafiar el fred per celebrar el títol que faltava a les vitrines del club, tot i que no s'ha arribat als extrems que sempre desferma la Lliga o la Champions. Canaletes no havia estat mai tan blaugrana com en aquest 2009. L'única notícia negativa d'aquest títol ha estat la lesió de Seydou Keita. El migcampista malià s'ha fet un trencament fibril·lar a la cama dreta i estarà dues setmanes de baixa.

Actualitzat
La font de Canaletes ha acomiadat el seu any més mogut amb la sisena celebració d'aquest 2009, en què prop de 3.000 aficionats blaugrana han celebrat el sisè títol de la temporada, el Mundial de Clubs. La fita és, si més no, insuperable, ja que els barcelonistes han guanyat tots i cadascun dels tornejos en què han pres part.

La font que acull les primeres mostres d'alegria dels seguidors blaugrana, malgrat que les celebracions oficials s'han traslladat últimament al Camp Nou, ha coronat aquest dissabte el seu any de glòria. Mai els aficionats del Barça l'havien visitat sis vegades en un any i la repetició d'una cosa així sembla pràcticament impossible, encara que l'equip manté per al 2010 tots els fronts oberts.

També al Zayed Sports City, escenari del partit, s'ha viscut amb passió el triomf blaugrana. La majoria de seguidors locals han pres partit pels blaugranes i han neutralitzat els aficionats argentins desplaçats a Abu Dhabi, més nombrosos que els catalans. Per als que sí que ho han fet, alegria doble, donada l'emoció i el to èpic que ha assumit el partit. Un desplaçament exòtic i inoblidable.

Keita, dues setmanes de baixa

El jugador malià Seydou Keita estarà de baixa dues setmanes després de fer-se una lesió a la cama dreta durant la final del Mundial de Clubs d'Abu Dhabi. Els metges de l'equip blaugrana li han diagnosticat un trencament de dos centímetres en el múscul semitendinós que el mantindrà allunyat de l'activitat, almenys, uns 15 dies.

Keita, que té previst jugar amb la selecció del seu país en la pròxima edició de la Copa Àfrica, ha estat substituït al descans per Pedro Rodríguez, l'autor del primer dels gols del Barça.

Anar al contingut