Atletisme

Tres catalanes, subcampiones del món de marxa

Raquel González, Mar Juárez i Cristina Montesinos han pujat al segon calaix del podi per equips en els 35 km marxa al Mundial d'Oman. La selecció espanyola masculina s'ha proclamat campiona del món

Han superat la duresa del circuit, les difícils condicions d'humitat i a les seves rivals. El Mundial d'Oman de marxa per equips ha viscut una pluja de medalles per a la delegació espanyola, que s'ha imposat en la categoria masculina, on l'extremeny Álvaro Martín i el murcià Miguel Ángel López han quedat segon i tercer respectivament.

En la categoria femenina, amb un equip amb presència de tres atletes catalanes, s'ha endut la medalla de plata, per darrere de l'Equador. Bona part de l'èxit l'han aconseguit per la quarta posició de l'andalusa Laura García-Caro. La mataronina Raquel González ha arribat en onzena posició, dos llocs per davant de la barcelonina Mar Juárez i dos més de l'egarenca Cristina Montesinos, que s'estrenava en una competició a nivell internacional.

A les dues medalles de la selecció espanyola absoluta als 35 quilòmetres marxa s'hi han d'afegir els dos bronzes que van guanyar ahir els equips sub-20. En l'equip femení dels 10 km marxa, va contribuir a l'èxit la banyerenca Griselda Serret, mentre que en el masculí ho va fer l'atleta del Cornellà Atlètic Óscar Martínez.