Thomas Heurtel amb l'equipació del Zenit
Thomas Heurtel, amb l'equipació del Zenit
Bàsquet

Thomas Heurtel carrega contra Jasikevicius i Laso per la seva sortida del Barça i el Madrid

El base francès repassa l'actualitat i recorda com el van fer fora dels dos grans del bàsquet estatal

Redacció Esport3Actualitzat

El temps no sempre cura les ferides. Tot i els mesos passats, Thomas Heurtel recorda amb certa amargor el seu pas pel bàsquet estatal, on té l'honor d'haver-se fet acomiadar dels dos "grans", Barça i Reial Madrid. El base francès, que juga ara al Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual, recorda aquelles situacions en una extensa entrevista concedida a la publicació del seu país Ouest France.

"Vaig passar quatre anys a Barcelona i les dues primeres temporades van anar molt bé. Potser no vam tenir els resultats esperats però no va ser culpa meva. Vaig tenir bones temporades. Al tercer any em vaig lesionar i després el club va fitxar Sarunas Jasikevicius. És un entrenador que des del principi no em va voler. Es va començar a inventar coses, com si jo fos el problema de l'equip."

Heurtel focalitza els seus problemes al Barça en la persona del tècnic lituà:

"Abans que arribés Saras, tots em volien, els entrenadors i l'afició. L'afició, quan estava bé al camp, fins i tot em va cantar 'La Marsellesa' més d'una vegada. Desafortunadament, tot va canviar cap explicació, i ningú sabia el que estava passant en el dia a dia. (...) Va ser una injustícia. L'entrenador no em volia des del principi. tots els dies em va fer sentir malament fins que vaig deixar el club."

Tampoc guarda bon record Heurtel de la seva marxa del Reial Madrid, i també en aquest cas en responsabilitza el tècnic Pablo Laso.

"Fins que vaig anar a una discoteca a Atenes, tot anava bé. No hi havia cap problema. Però un cop va passar allò, Pablo Laso es va posar a inventar-se coses. A partir d'aleshores, es trobava ràpidament el culpable de tot. Jo era el boc expiatori. Vam encadenar derrotes i Laso no va saber sortir-se'n. així que en lloc de parlar d'ell i de les derrotes, es va descarregar amb mi".

El base de Béziers assumeix en aquest cas la seva part de culpa:

"Assumeixo que em vaig equivocar sortint de festa quan no tocava, però no crec que mereixés aquell tracte. sobretot perquè jo no vaig ser l'únic que vaig sortir, hi havia força implicats. Però vaig ser l'únic jugador amb Trey Thompkins que vaig ser sancionat. Si no hagués anat a la discoteca, encara estaria al Madrid."

 

 

 

Anar al contingut