Jugadors de la Barça Academy de Brisbane, a punt de jugar un partit (@BARCAAcademyBNE)
Barça

Tanquen les dues Barça Academy d'Austràlia

El tancament de les escoles de Brisbane i Sydney se suma als de de fa uns dies a Canadà. L'empresa que les gestiona ha fet fallida, però el club blaugrana treballa perquè les famílies recuperin els diners

Francesc LatorreActualitzat

Fa uns dies tancaven les portes les cinc acadèmies que el Barça tenia al Canadà i ara s'hi sumen les dues que tenia a territori australià, concretament a les ciutats de Sydney i Brisbane. El motiu, el mateix: l'empresa que les gestiona, BCN-SPORTS, ha fet fallida arran de la crisi del coronavirus, es declara insolvent i ha deixat moltíssimes famílies i nens a l'estacada.

Des del club blaugrana s'assegura que s'està treballant a contrarellotge per poder solucionar la situació al més aviat possible. S'ha enviat, diuen, una carta a totes les famílies en què se'ls informa que es farà tot el possible per mirar de retornar-los els diners invertits. Des de les oficines del Barça no es descarta, fins i tot, l'opció d'emprendre mesures legals.

El club és conscient que aquests tancaments inesperats poden perjudicar la seva imatge en aquests territoris i també per això vol actuar de la manera més ràpida i eficient possible.

 

Anar al contingut