Barça

Sergio Busquets: "No ens han proposat res sobre una rebaixa salarial"

El capità blaugrana s'ha pronunciat sobre els últims rumors que assenyalen els capitans per la situació econòmica del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona busca trobar remeis que resolguin la mala situació econòmica del club i els permetin agafar aire de cara a la pròxima temporada. Una possible solució seria la rebaixa salarial de les vaques sagrades de l'equip. Malgrat això, els últims rumors que s'han difós en alguns mitjans de comunicació és que els capitans s'hi haurien negat.

Durant la concentració amb la selecció espanyola, Sergio Busquets, capità del Barça, ha sortit al pas d'aquesta informació i ha enviat un dard a la directiva blaugrana. El de Badia, que també ha parlat de Gavi, ha assegurat que no se'ls ha proposat res, però que el club ho hauria de fer "cara a cara, no mitjançant la premsa".

"A nosaltres no ens han proposat res, no sabem res més enllà del que es pot sentir als mitjans. A mi no em molesta, és part del joc, però no crec que sigui la millor decisió fer-ho a través de la premsa. Seria millor fer-ho cara a cara."

"He sentit que es diuen moltes coses, però estic concentrat amb la selecció. Quan torni de les vacances no sé què em diran al Barça, però m'agradaria que m'ho diguessin a mi i no me n'hagi d'assabentar per altres llocs."

El migcampista ha volgut posar en relleu el seu compromís amb el Barça afirmant que ell mai ha estat cap problema i que sempre ha intentat ajudar el club en tot el possible.

"Jo sempre estic disposat a ajudar i a trobar la millor la solució per a tot, no només al meu club, sinó també a la selecció, i no només a nivell econòmic, sinó per a qualsevol tipus de problemes. Sempre he estat així i sempre ho he fet així. He sortit del planter del Barça, porto no sé quants partits, he estat disponible sempre, he donat la cara sempre, he estat bé sempre... No sóc ni molt menys un problema."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut