Gavi durant un partit amb el Barça al Camp Nou
Gavi durant un partit amb el Barça al Camp Nou
Barça

"Tot i que porta anys a la Masia, a Gavi li queda molt per al joc de posició del Barça"

Sergio Busquets ha estat clar a l'hora de parlar del jove blaugrana i el seu estil de joc enmig de la incertesa pel futur del migcampista

El futur de Gavi és una de les principals incògnites del FC Barcelona. La directiva i l'agent del futbolista sembla que no s'han posat d'acord, tot i el desig del jugador de seguir a Can Barça. El jove blaugrana es troba a la concentració de la selecció espanyola, on coincideix amb Sergio Busquets, capità de la "roja".

A la roda de premsa prèvia al partit contra Suïssa, Busquets ha estat preguntat pel seu company d'equip, de qui ha parlat sense complexos.

"Gavi és igual dins i fora del camp fruit de la seva joventut. A poc a poc anirà evolucionant com a persona, company i jugador, perquè encara és molt jove i ha d'aprendre molt."

El de Badia també ha parlat de l'estil de joc del migcampista, que, tot i tenir 17 anys, ha estat una de les peces fonamentals en el primer equip del Barça.

"No li veig coses d'altres companys que he tingut. Independentment que porti molts anys a La Masia, crec que encara li falta molt del joc de posició que hem fet i intentem fer, no sé si perquè no l'hi han inculcat del tot o perquè encara és molt jove. Al final, encara ha d'aprendre molt i ha d'agafar molts coneixements i això li anirà molt bé, perquè té un talent natural que és enorme i que demostra dia rere dia."

Anar al contingut