Messi i Busquets, companys de vestidor a Barcelona i bons amics
Messi i Busquets, companys de vestidor a Barcelona i bons amics
futbol

Sergio Busquets es decanta per acompanyar Leo Messi a l'Inter de Miami

El de Badia negocia la durada i els últims serrells del contracte amb l'equip de l'MLS

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Busquets i Leo Messi tornaran a jugar junts a partir d'aquest estiu. Com va fer el crac argentí, el migcampista també s'ha decantat per l'opció de jugar a l'Inter de Miami. A la costa est, Busquets podria ser jugador franquícia i seguir portant el dorsal 5.

A hores d'ara el de Badia negocia la durada i els últims serrells del contracte amb l'equip de l'MLS. Falta per veure si signa per un any i mig, amb data final al desembre del 2024, o per dos i mig, fins acabar el 2025. Cal recordar que la temporada de "soccer" als Estats Units segueix l'any natural i conclou abans de Nadal.

Serà la segona vegada en 15 dies que a l'Aràbia Saudita, que també temptava el de Badia, es queden amb un pam de nas. A diferència dels exmadridistes Cristiano o Benzema, els dos cracs amb passat blaugrana prefereixen el somni americà.

El magnat darrere la pluja de cracs a Miami

David Beckham és la cara visible de l'Inter de Miami. Va fundar el club l'any 2018 amb la intenció de portar-hi grans estrelles del futbol. Però no ho fa sol, sinó que comparteix propietat amb el multimilionari Jorge Mas, magnat de Florida, amo de MasTec, un gegant de la construcció a Miami. Mas és també propietari del Saragossa. Amb el seu germà José tenen un veritable imperi a la ciutat nord-americana.

Anar al contingut