L'efecte Messi ja és aquí: l'Inter de Miami, disparat
Benvinguda a Messi al partit entre els Miami Heat i Denver a les finals de l'NBA (Reuters)
Futbol

L'efecte Messi ja és aquí: l'Inter Miami, disparat

El nou club de Messi multiplica per 4 els seguidors a les xarxes i els preus de les entrades augmenten fora mida

Redacció Esport3Actualitzat

Així com el PSG va notar estrepitosament la marxa de Messi i va perdre dos milions de seguidors a Instagram les hores posteriors a l'adeu de l'argentí, a l'Inter de Miami l'efecte està sent el contrari.

Del voltant d'1 milió de seguidors del compte oficial del club, en menys de 24 hores la xifra s'ha quintuplicat. De moment, l'anunci del fitxatge de Leo Messi ha fet augmentar els seguidors fins als 5,6 milions.

El vídeo en què el club de Beckham fa oficial el fitxatge supera les 20 milions de reproduccions. 

 

No només el seguiment virtual s'ha disparat, sinó que també ho ha fet el preu de les entrades per veure l'Inter de Miami, i en concret el possible debut de Leo Messi. Segons Front Office Sports abans costaven 29 dòlars, i s'han pagat oficialment fins a 477 euros.

A altres plataformes de venda es podria pagar fins a 9.000 dòlars per veure l'Inter Miami - Cruz Azul del 21 de juliol. El mercat de fitxatges a l'MLS s'obre el 5 de juliol, i per tant l'estrena de l'astre argentí no es produirà fins, com a mínim, el mes que ve.

"Welcome to Miami"

El mateix dia de l'anunci del fitxatge de Messi, l'astre argentí ja ha estat present en un dels esdeveniments del dia a la ciutat, el tercer partit de les finals de l'NBA entre Denver i Miami Heat.

"Benvingut a Miami, Lionel Messi", s'ha mostrat al videomarcador de l'estadi. Una rebuda que ha presenciat Neymar Jr., amic i fins ara company de l'argentí, que ha estat present a l'enfrontament.


Que Leo Messi serà el nou ídol a Florida no és cap secret. Les samarretes de l'argentí es multiplicaran per moments. Ja s'han vist les primeres.

 

El magnat darrere del fitxatge de Messi

David Beckham és la cara visible de l'Inter de Miami. Va fundar el club l'any 2018 amb la intenció de portar-hi grans estrelles del futbol. Però no ho fa sol, sinó que comparteix propietat amb el multimilionari Jorge Mas, magnat de Florida amo de MasTec, un gegant de la construcció a Miami. Mas és també propietari del Saragossa. Amb el seu germà José tenen un veritable imperi a la ciutat nord-americana.

Jorge Mas i David Beckham
Jorge Mas i David Beckham

La potència econòmica de la família Mas a Miami ha permès materialitzar el fitxatge de Messi i que aquest serveixi de reclam per a jugadors que vulguin canviar d'aires a la seva carrera. El duet Beckham-Mas, en definitiva, ha forjat en 5 anys una franquícia jove a l'MLS a qui els resultats esportius no han acompanyat, de moment, però tenen l'esperança que l'arribada de Messi canviï les coses.

L'ambició de Beckham

L'Inter de Miami juga al Drive Pink Stadium, amb capacitat per a 18.000 espectadors i ubicat a Fort Lauderdale, localitat al nord de Miami. El Barça va jugar-hi durant la pretemporada, i encara sense Lewandowski, va guanyar 0-6.

Però Beckham és més ambiciós i voldria la construcció d'un nou estadi amb gran capacitat. L'altra opció és que l'Inter Miami jugui al Hard Rock Stadium, el principal estadi de la zona amb capacitat per a 65.000 aficionats. 

L'estadi de l'Inter Miami, el Drive Pink Stadium
L'estadi de l'Inter Miami, el Drive Pink Stadium

Fins ara, hi han jugat futbolistes com Blaise Matuidi, que va arribar-hi l'any 2020 i va penjar les botes aquest any. L'exblanc Gonzalo Higuaín, ja retirat, encara és el màxim golejador de l'equip amb 29 gols. Alejandro Pozuelo va militar a les seves files fins a l'estiu passat.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut