Una mostra dels bitllets que seran llançats al nou San Mamés (@ICHHarmaila)
Barça

Seguidors de l'Athletic preparen un llançament de bitllets amb l'escut del Barça i la paraula "màfia"

Tal com ja li va passar al Santiago Bernabéu, el Barça serà rebut amb hostilitat suplementària al nou San Mamés pel "cas Negreira"

Redacció Esport3Actualitzat

A l'espera que se'n derivin conseqüències jurídiques, el gran impacte del "cas Negreira" per al Barça és en la seva reputació. I això es pot veure als camps que visita l'equip blaugrana, on s'està començant a instaurar un costum que es pot convertir en moda: les aficions rivals emprenen accions concretes per denunciar l'equip blaugrana com si estigués provat que va adulterar la competició. 

Van ser aficionats del Reial Madrid, en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, els que van obrir la veda imprimint uns bitllets que van llançar a l'entrada i també a dins de l'estadi Santiago Bernabéu. Eren unes simulacions de bitllets de 500 euros i s'hi veia la cara de l'actual president barcelonista, Joan Laporta

Aficionats de l'Athletic han agafat el relleu i han fet la seva pròpia adaptació de la protesta. En el seu cas, els bitllets són de color blau o de color grana i porten l'escut del club barceloní amb la paraula "màfia" com a llegenda. 

   

Athletic i Barça tanquen la pròxima jornada diumenge, 12 de març, a les 9 del vespre.   

Anar al contingut