Espanyol

Rubi desitja el millor a l'Osca, després del partit contra l'Espanyol

Els blanc-i-blaus s'enfronten aquest diumenge a l'Osca, a les 18.30; és la primera oportunitat dels homes de Rubi per guanyar punts fora de casa

Actualitzat

La baixa de Naldo

"No hi ha cap baixa per qüestions físiques; tot és tècnic, tàctic".

El retorn a Osca

"He de reconèixer que, tant per al cos tècnic com per a mi, és especial; fa quatre mesos érem allà, i ens van tractar de meravella. Quan comenci el partit no hi haurà històries, però realment és un dia molt emocionant. Van ser molt respectuosos amb la nostra decisió. Els hi desitjo el millor del millor una vegada acabi el partit".

El reconeixement debilita?

"Soc dels que pensen que debilita, segons com siguis. Si ets d'una forma que et fa pensar que amb menys treball t'anirà la cosa igual de bé, suposo que sí que debilita. Els que som persones que sabem que costa moltíssim jugar com estem jugant, guanyar partits, fabricar una idea és molta feina... Al contrari, ens grada perquè ens reconeix. Igual que quan no ho fem bé i hem d'aguantar que ens ho diguin. No hi podem donar més voltes, perquè això d'un dia per l'altre pot canviar".

Canvi de banqueta a l'Osca, afecta?

"Aprofito per donar ànims al Leo, que ens va ajudar moltíssim l'any passat a ser un bon equip, i que amb la seva feina ens va aportar molt. I donar la benvinguda al Francisco, que també el conec, i vull desitjar-li el millor després del nostre partit
Afecta, sempre afecta una mica, a vegades pot ser molt positiu. O, a vegades, l'altra cara: pot sobreexcitar o pot servir de revulsiu. Això es veurà demà.
Pretenc que, hi hagi l'entrenador que hi hagi, l'Espanyol doni un nivell molt alt. Si l'Espanyol dona un nivell molt alt tindrà opcions de guanyar el partit".

Entrenar a un dels grans o guanyar un títol amb l'Espanyol?

No tinc cap dubte, guanyar un títol amb l'Espanyol

Assignatura pendent

"És un camp molt molt complicat; ells no han guanyat a casa, però els resultats han estat d'un gol. Això demostra que el partit serà difícil, serà complicat. No és un bon lloc per anar guanyar, però és el lloc que ha de ser per a nosaltres. I tenim, ara, aquesta sortida i el desig de guanyar fora de casa per donar continuïtat als punts que hem aconseguit a casa, i la primera oportunitat és aquesta. I cal trencar aquest discurs correcte, perquè l'assignatura pendent és guanyar fora".

Obsessió per una victòria fora de casa

"No m'obsessiona mentre el joc estigui dins d'uns paràmetres.
Ja podríem portar una victòria fora de casa.
Obsessionar-me no, però tinc ganes de guanyar fora, sobretot per portar punts a casa".


El punt fort de l'Osca

Té molts bons futbolistes, són gent que s'han guanyat jugar a Primera Divisió. I una de les coses que ens va diferenciar l'any passat és el punt d'honor; és un equip amb molt de cor, ho dona tot".

L'Osca com a rival a la Lliga

"No em farà pena, si guanyem, però una vegada acabem el partit, tant de bo que l'Osca guanyi molts partits".

El Cadis com a rival de Copa

És un equip que té un entrenador que és un dels que porta més endins un equip professional. Té una identitat molt clara de joc. ens fa especial il·lusió, aquest rival. És un estadi meravellós i un lloc molt futboler".

Ajornament del partit de Copa contra l'Athletic Club

Aquesta notícia no me la crec, encara. No em crec que es pugui suspendre un partit de futbol per un concert de música. No em sembla realista a dia d'avui. M'he d'acabar d'informar.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut