Futbol

Ramon Robert: "El mercat d'hivern no serà una bogeria, serà molt tranquil"

El conseller delegat de l'Espanyol afirma que el club blanc-i-blau farà pocs moviments per reforçar l'equip, i sempre condicionats a la marxa d'algun jugador de l'actual planter

Actualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha explicat després de la tradicional visita de la plantilla als nens de l'Hospital de Can Ruti que "el mercat d'hivern no serà una bogeria, sinó molt tranquil" i ha assegurat que el club no ha rebut "cap oferta oficial" per cap dels seus jugadors.

Robert ha recordat que el club està "al límit del control econòmic de la Lliga" i, en aquest sentit, "si no hi ha sortides, no hi haurà entrades". En cas de sortides, la prioritat de l'Espanyol són traspassos i no cessions.

Sobre la situació del central argentí Martín Demichelis, amb permís del club per absentar-se dels entrenaments i poder gestionar el seu futur, Robert ha apuntat que el defensa tornarà aviat. "Ha d'incorporar-se ja, avui o demà, i llavors parlarem i decidirem què fem", ha comentat.

Respecte a un possible traspàs de Felipe Caicedo, el dirigent ha insistit que no hi ha novetats: "A dia d'avui no ha arribat res per ell. Tenim plena confiança en el seu joc, és un gran futbolista", ha comentat Robert sobre el davanter equatorià, al voltant del qual sorgeixen rumors des de l'estiu.

D'altra banda, Ramon Robert ha comentat que les renovacions del migcampista Víctor Sánchez i dels jugadors amb fitxa del filial Aarón i Melendo van per bon camí: "Sobre Víctor, ho estem treballant i aquest gener, si ens posem d'acord, estarà fet. També hem parlat amb Aarón i Melendo, per tancar les seves situacions aquest mes".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut