Rakitic ha fet el gol 600 amb aquesta espectacular rematada (Reuters)

Rakitic fa el gol 600 del Barça a la Copa d'Europa

El migcampista croat ha entrat en la història del club blaugrana fent el 0 a 2 amb una espectacular rematada des de fora de l'àrea

Ivan Rakitic ha marcat el gol 600 del Barça a la Copa d'Europa en el partit contra el Tottenham a Wembley El migcampista croat ha entrat en la història del club blaugrana fent el 0 a 2 en el minut 28 amb una espectacular rematada des de fora de l'àrea. Abans, Philippe Coutinho havia inaugurat el marcador quan encara no s'havia arribat als dos minuts de joc.

Segarra va tenir l'honor de marcar el primer gol de la història del Barça a l'antiga Copa d'Europa, el 3 de setembre de 1959, contra el CDNA Sofia; Hristo Stòitxkov va fer el 100, Patrick Kluivert el 200, Samuel Eto'o el 300, David Villa el 400 i Leo Messi el 500

El Barça es consolida com el tercer club de la història amb més gols a la màxima competició europea, darrere del Reial Madrid (945) i el Bayern de Munic (668).