Ciclisme

Pogacar imposa la seva llei als Pirineus i Urán cau del podi

El ciclista eslovè ha tornat a demostrar la seva voracitat i ha guanyat al col de Portet davant de Jonas Vingegaard i Richard Carapaz

David CarballoActualitzat

Tadej Pogacar ha refermat encara més el seu liderat amb una victòria a la 17a etapa del Tour amb final al duríssim col de Portet. El ciclista eslovè ha tornat a demostrar la seva voracitat i ha guanyat amb tres segons d'avantatge sobre Jonas Vingegaard i Richard Carapaz, els dos únics corredors que li han pogut seguir el ritme en l'ascensió final.

El Team Emirates, l'equip de Pogacar, ha marcat un ritme vertiginós en l'últim port per evitar que l'escapada del dia agafés gaire avantatge, i ha demostrat l'ambició sense límits del mallot groc, que finalment ha rematat la feina a la línia d'arribada.

Entre els favorits al podi final, el colombià Rigoberto Urán, fins ara segon de la classificació general, ha estat el més perjudicat i ha cedit gairebé dos minuts respecte dels seus rivals. Pogacar es manté com a líder indiscutible ara amb 5.39 respecte de Vingegaard i 5.43 sobre Carapaz, mentre que Urán cau a la quarta posició a 7.17 del mallot groc.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut