Tour de França

Pereiro, Sastre, Klöden i Evans es jugaran el lideratge en la tercera i última etapa alpina

Óscar Pereiro i Carlos Sastre encapçalen la classificació general d'aquest Tour. Els espanyols afronten la decisiva última jornada dels Alps, amb la intenció d'augmentar l'avantatge sobre els seus perseguidors, i poder arribar a la crono de dissabte amb una certa tranquil·litat. En la jornada d'avui, de 200 quilòmetres i amb cinc colls, un d'ells de categoria especial (Joux-Plane), la temperatura serà més alta i els corredors estaran bastant més castigats. Si ahir era el favorit Landis qui s'enfonsava, no seria d'estranyar que passés el mateix a algú altre.

Actualitzat
Quatre ciclistes són els que tenen més possibilitats

Óscar Pereiro, Carlos Sastre, Andreas Klöden i Cadel Evans són ara per ara els clars favorits per guanyar l'edició del Tour de França més oberta dels últims anys. Tot i no estar entre els quatre primers, ciclistes com Mentxov o Landis tampoc no poden descartar-se del tot.
Pereiro, que manté un marge d'1.50 respecte a Sastre, farà valer la seva moral i constància. Per contra, és molt probable, que a la crono del dissabte sigui el que més pateixi.
Carlos Sastre hauria d'intentar en aquesta jornada distanciar-se el màxim possible de Klöden, si no vol que l'alemany, un gran contrarellotgista, el superi dissabte que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut