Pau López, en una imatge d'arxiu
Futbol

Pau López marxa a Roma i pot acostar Borja Iglesias al Betis

El Betis espera ingressar uns 27 milions d'euros per la venda del porter català, que anirien destinats a pagar la clàusula del davanter gallec de l'Espanyol

Actualitzat

El porter del Betis, Pau López, ha abandonat aquest divendres el primer entrenament de l'equip amb permís del club per viatjar a Roma. El porter olotí podria tancar aquest mateix divendres el seu fitxatge amb l'AS Roma per les cinc pròximes temporades en una operació xifrada en uns 27 milions d'euros. Aquesta quantitat inclou també la renúncia de la Roma a comprar la part que li corresponia dels drets de Tony Sanabria.

El Betis fa un gran negoci amb la venda de Pau, tenint en compte que va arribar a Sevilla l'estiu passat a cost zero perquè havia acabat contracte amb l'Espanyol. El club blanc-i-blau percebrà un 5% de la venda de Pau López al club romà, en cas que s'acabi concretant, per drets de formació.

El Betis, amb diners per fitxar el Panda

Però l'operació pot afectar l'Espanyol d'una altra manera: amb els diners que ingressi per López, el Betis pretén satisfer la prioritat establerta per Rubi, que no és cap altra que Borja Iglesias. La clàusula de rescissió del davanter gallec, 28 milions d'euros, gairebé quadra.

 

Anar al contingut