El cartell promocional del nou projecte de Neymar
El cartell promocional del nou projecte de Neymar (@NeymarJrSite)
Futbol

"Ney a alta mar": el surrealista nou projecte d'oci de Neymar

El jugador brasiler promociona un creuer de tres dies amb festes, DJs i entreteniment, amb "atraccions ineludibles i espectacles inoblidables"

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar ha portat la seva coneguda afició per l'oci nocturn a un altre nivell. El futbolista brasiler, encara sense saber si la pròxima temporada jugarà al PSG, ha iniciat un projecte festiu per a totes les edats que tindrà lloc del 26 al 29 de desembre del 2023.

"Ney a alta mar" és el nom del creuer, que disposarà de 1.700 cabines, amb tres piscines externes, una d'interior i un tobogan d'aigua de 120 metres. Durant el viatge hi haurà festes, DJs, xous i entreteniment, amb "atraccions ineludibles i espectacles inoblidables per als aficionats de totes les edats".

El portal web del projecte destaca que durant tres dies i tres nits "de gran gosadia i alegria" se celebrarà tot allò que més estima Neymar fora del terreny de joc, amb un creuer que "ja neix històric".

Participació de Neymar

El mateix brasiler ha promocionat la iniciativa amb un vídeo al seu perfil oficial de Twitter en què ha animat a participar-hi els seus seguidors. En el missatge s'anima la gent a participar-hi amb "un dels millors ídols del futbol", per la qual cosa tot apunta que el futbolista també hi serà en els tres dies de creuer.

"Assegureu-vos ara la vostra cabina i prepareu-vos per viure aquesta experiència a alta mar amb un dels millors ídols del futbol."

Anar al contingut