EFE/EPA/Tim Goode/NMC/Pool
Lliga de Campions

Mourinho i Klopp critiquen amb duresa la decisió del TAS favorable al Manchester City

El tècnic portuguès del Tottenham assegura que si un no és culpable no el condemnen a pagar una multa de 10 milions d'euros mentre que l'entrenador alemany del Liverpool afirma que ahir no va ser un bon dia per al futbol

Redacció Esport3Actualitzat

José Mourinho i Jürgen Klopp han criticat durament la decisió del TAS de no sancionar el Manchester City i haver-li aixecat el càstig de dos anys sense disputar cap competició europea imposat per la UEFA.

El tècnic portuguès del Tottenham ha carregat contra el veredicte del tribunal, que finalment va sancionar el City amb una multa econòmica de 10 milions d'euros.

"Sé que per a ells és fàcil pagar aquests diners, però, tot i així, si ets culpable, t'han de fer fora de la competició. No soc ningú per saber si són culpables o no. Les meves crítiques van per la decisió. Si el Manchester City no és culpable, que el multin amb uns quants milions és una desgràcia. Si no ets culpable, no et castiguen, i si ho ets, t'haurien de suspendre. En qualsevol cas, és un desastre. No dic que siguin culpables, però si no ho ets no pagues res, ni una sola lliura".

Per la seva banda, l'entrenador alemany del Liverpool també ha criticat el veredicte del TAS i ha assegurat que ahir no va ser un bon dia per al futbol.

"Estic content perquè el City pugui jugar a la Lliga de Campions l'any que ve, però sincerament no crec que ahir fos un bon dia per al futbol. Crec que el 'fair play' financer és una bona idea, perquè hi és per protegir els equips i protegir la competició. Aquesta era la idea en un principi, que ningú gastés més del compte".

Anar al contingut