Barça

Messi ja és a l'Argentina per preparar el partit de l'"albiceleste" contra Colòmbia

Els jugadors i el cos tècnic del Barça estan a punt de començar un merescut període de vacances, després de la històrica temporada que va acabar a Riazor amb empat a un. Un dels pocs absents en aquest partit va ser Leo Messi. Després de guanyar el triplet amb el Barça, l'argentí ja ha viatjat cap al seu país, on té compromisos amb la seva selecció. Messi ha volat fins a Buenos Aires per jugar el cap de setmana que ve un partit de classificació per al Mundial de Sud-àfrica 2010 contra Colòmbia. El blaugrana ja ha dit que tots els seus esforços se centraran a esmenar la relliscada que va tenir la selecció argentina després de perdre l'últim partit a Bolívia per 6-1.

Actualitzat
Messi, Dani Alves i Milito van ser les úniques absències blaugranes en el partit de dissabte contra el Deportivo. L'últim enfronatment de la temporada, però, va tenir una nota negativa: la lesió de Gerard Piqué en un abductor, per la qual es podria estar 15 de dies de baixa. Aquest diumenge li faran més proves a Barcelona per confirmar el diagnòstic.

Distinció per a Iniesta


Més reconeixements per als herois de Roma. Directe des de la Corunya, Andrés Iniesta ha viatjat aquest diumenge a Albacete per rebre la medalla d'or de Castella-la Manxa. Segons sembla, el crac blaugrana suporta millor la pressió dels grans estadis que la calor d'alguns auditoris, sobretot si hi ha tanta gent pendent del seu discurs.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut