Barça

Messi comença el treball de camp en el procés de recuperació de la lesió al turmell

El Barça s'ha entrenat aquest divendres al matí per preparar el partit d'aquest dissabte contra l'Athletic de Bilbao (22.00 h, TV3). Leo Messi s'ha exercitat al marge dels seus companys en una sessió suau per recuperar-se de la lesió que es va fer al Vicente Calderón. L'argentí ha millorat de manera evident de la lesió que es va fer diumenge passat al camp de l'Atlètic de Madrid i se l'ha pogut veure tocant pilota al costat del preparador físic Juanjo Brau. De tota manera, Messi no viatjarà cap a Bilbao i es reincorporarà a l'equip dilluns, en l'expedició blaugrana que anirà cap a Rússia per jugar dimecres al camp del Rubin Kazan en partit de la Lliga de Campions.

Actualitzat
Leo Messi ha iniciat aquest divendres el seu treball de recuperació al camp número 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, amb sessions de carrera contínua juntament amb el recuperador Juanjo Brau. Messi, lesionat en el partit del Vicente Calderón, té un esquinç al turmell dret producte de l'entrada del defensa de l'Atlètic de Madrid Tomas Ujfalusi. El futbolista argentí, que no va jugar contra l'Sporting i tampoc ho farà contra l'Athletic a San Mamés, no té un termini concret de recuperació, però podria reincorporar-se aviat.

Després de diversos dies de recuperació al gimnàs, Messi ha començat a córrer al camp, treballant al marge del grup i al costat del seu recuperador de confiança, Juanjo Brau. Fins i tot l'argentí ha pogut tenir un mínim contacte amb la pilota, una imatge que evidencia la seva millora.

Guardiola: "Messi anirà amb la selecció si està recuperat"

Pep Guardiola ha donat el vistiplau a la incorporació de Messi a la selecció argentina per disputar l'amistós contra el Japó del pròxim 8 d'octubre, encara que ha matisat que el jugador hauria d'estar recuperat per viatjar. El tècnic blaugrana ha revelat que ha parlat amb el seleccionador argentí, Sergio Batista, sobre l'estat físic de Messi. Tots dos van acordar que el jugador viatjarà al Japó sempre que el seu estat físic li ho permeti. "Si està bé, hi anirà. Si no, no. Ja ha començat a córrer, a moure's, i crec que en aquella data ja estarà bé", ha comentat Guardiola, que fins i tot ha reconegut que no s'oposaria que Messi viatgés al Japó per fer grup amb els companys de selecció.

Sobre la recuperació del jugador, que ja ha començat a córrer al costat del seu recuperador, Juanjo Brau, Guardiola ha destacat que Messi tornarà abans del previst, perquè "quan vam veure el turmell després de la lesió, tots vam pensar que s'havia fet més mal del que realment ha estat". Prudent a l'hora d'establir els terminis de recuperació, Guardiola ha insistit que la seva "evolució marcarà la seva disponibilitat", ja que ha recordat que Messi, "com la resta de jugadors", sempre vol "anar convocat i jugar".

La resta de l'equip s'ha exercitat amb normalitat, amb la presència de Xavi i Puyol, absents a l'entrenament de dijous a causa de diversos cops patits en el partit contra l'Sporting. Éric Abidal, per la seva part, encara no ha tornat de la Martinica, on es va desplaçar per la mort del seu avi. El migcampista del filial Thiago Alcántara és la gran novetat de la llista de 18 convocats per viatjar a Bilbao.

Llorente, principal amenaça de l'Athletic

La principal amenaça de l'Athletic Club és Fernando Llorente. El davanter internacional ja ha marcat tres gols aquesta temporada. Llorente ha entrat en la convocatòria que Joaquín Caparrós ha fet aquest divendres. També hi figura Gabilondo, que no va jugar dimarts contra el Mallorca. En canvi, n'ha quedat fora Gaizka Toquero. El davanter es va ressentir de la lesió de turmell en l'entrenament de dijous. Tot i això, Caparrós confia en les possibilitats del l'Athletic contra el que considera el millor equip del món.

El Camp Nou celebra el 53è aniversari


Divendres de festa al Camp Nou. El club blaugrana commemora, coincidint amb la festivitat de la Mercè, el 53è aniversari de l'estadi amb tot un conjunt d'activitats com actuacions musicals, sardanes i castells a la zona de l'esplanada. A les deu del matí s'ha fet una missa a la Sala Roma del Camp Nou, i a partir de dos quarts de dotze, la Sala París ha acollit el primer lliurament d'insígnies d'or als socis amb 50 anys d'antiguitat, amb Sandro Rosell com a president.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut