Fernando Alonso, durant la presentació del nou McLaren-Honda.
Fórmula 1

McLaren demanarà a la FIA poder desenvolupar el seu motor Honda durant el 2015

L'escuderia anglesa farà tot el possible perquè la Federació Internacional d'Automobilisme anul·li aquesta normativa, segons informa la pàgina web d'"Autosport"

Actualitzat

L'escuderia McLaren es reunirà la setmana que ve amb la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) per sol·licitar que, com sí que podran fer altres equips, li permeti evolucionar durant la temporada 2015 els seus nous motors Honda.
 
Segons informa la pàgina web d'"Autosport", McLaren està fent tot el possible perquè la FIA anul·li la seva intenció d'impedir que Honda, que substitueix Mercedes com a subministrador de motors de l'equip de Woking, pugui desenvolupar el seu propulsor més enllà del que homologui el 28 de febrer per ser un nou inscrit en el campionat, mentre que Mercedes, Renault i Ferrari sí que podran fer-ho durant la temporada.

El reglament de la FIA estipula que Honda, com a nou fabricant de motors del campionat del món de Fórmula 1, no podrà evolucionar la seva anomenada unitat de potència ja que estarà congelada des del 28 de febrer.

Segons informa "Autosport", McLaren-Honda ha escrit a la FIA expressant la seva disconformitat amb la norma i esperen reunir-se amb representants d'aquest organisme la setmana que ve per intentar revertir una situació que considera injusta.  

La FIA entén que Honda s'ha beneficiat de la possibilitat de desenvolupar sense restriccions el seu motor fins a finals del mes que ve, mentre que Mercedes, Ferrari i Renault han de conservar la major part del disseny que van homologar el passat mes de febrer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut