Champions

Mbappé entra a la convocatòria del partit de Champions contra el Reial Madrid

El davanter francès va haver d'abandonar l'entrenament del PSG per unes molèsties al peu, però la seva presència al Bernabéu és segura

Actualitzat

Kylian Mbappé va fer saltar totes les alarmes del PSG per a la tornada dels vuitens de final de la Champions League davant del Reial Madrid. El francès va rebre dilluns un fort cop al peu en trepitjar-lo el seu company Gueye que li va impedir acabar l'entrenament. Un examen clínic "tranquil·litzador", segons el club parisenc, i l'entrada a la convocatòria aquest dimarts al matí han fet tornar la pau al PSG.

 

Una lesió de Mbappé hauria suposat un autèntic drama per a l'equip de Pochettino, que ja va veure com dissabte, sense el davanter francès, el seu equip queia a la Ligue 1 contra el Niça.

Mbappé ha disputat aquesta temporada 7 partits de Champions, en els quals ha anotat 5 gols i ha donat 4 assistències.

El partit de tornada es jugarà dimecres al Santiago Bernabéu a les 21.00, i el PSG buscarà fer valdre l'1-0 aconseguit a París per ser als quarts de final de la Champions League. En el partit d'anada, Mbappé va ser clau per al triomf dels francesos i va anotar el gol de la victòria en la darrera jugada de l'enfrontament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut