Viñales ha fet un temps d'1:44.727, seguit de Marc Márquez (Honda) i Dani Pedrosa (Honda)
Moto GP

Maverick Viñales fa el millor temps en els tercers lliures, seguit de Marc Márquez i Dani Pedrosa

El pilot de Suzuki ha fet el millor temps en els tercers lliures de MotoGP, seguit de Marc Márquez i Dani Pedrosa. La principal novetat dels entrenaments, l'eliminació del revolt 12 i la nova xicana, en un recorregut semblant al de la Fórmula 1.

Actualitzat

El pilot de Suzuki Maverick Viñales ha fet el millor temps en els tercers lliures de MotoGP en el nou traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya, després de l'accident que va acabar amb la mort de Luis Salom aquest divendres.

Viñales ha fet un temps d'1:44.727, seguit de Marc Márquez (Honda), Dani Pedrosa (Honda), Valentino Rossi (Yamaha), Pol Espargaró (Yamaha), Jorge Lorenzo (Yamaha), Scott Redding (Honda), Danilo Petrucci (Ducati), Cal Crutchlow (Honda) i Andrea Iannone (Ducati), que s'han classificat directament per a la Q2, mentre que Aleix Espargaró (Suzuki) ha quedat fora. Marc Márquez ha caigut a terra en el segon revolt sortint de boxs, però s'ha refet per acabar a 0,120 de Viñales.

En l'entrenament d'aquest dissabte, però, la principal novetat ha estat el nou traçat de Montmeló. Els organitzadors han decidit posar una nova xicana per eliminar el revolt número 12 després de l'accident de Salom. En aquesta nova trajectòria, marcada per uns cons, les motos fan un recorregut semblant al que fan els cotxes en el GP de Fórmula 1. 

Navarro, el millor de Moto 3, i Rins, en Moto 2

Jorge Navarro ha estat el més ràpid en el tercer entrenament lliure de Moto3 del Gran Premi de Catalunya de motociclisme amb 52 mil·lèsimes sobre Niccolo Antonelli i 85 sobre el seu company Aaron Canet.

Àlex Rins ha marcar el millor temps amb un 1.49.579, i ha millorat el temps de Zarco en els últims instants de l'FP3 en tan sols 22 mil·lèsimes. L'han seguit en la classificació Lowes i Nakagami a més de 7 dècimes, amb Morbidelli i Baldasarri a més de 8 dècimes. Axel Pons ha aconseguit el desè millor temps, mentre que Àlex Márquez ha acabat en 13a posició. 

Anar al contingut