Mischa Zverev, en un partit d'aquesta temporada (REUTERS)
Tenis

Marcel Granollers cau als vuitens de final del torneig de Xangai

El tenista barceloní ha quedat eliminat del Masters 1000 de Xangai després de perdre contra Mischa Zverev en tres sets

Marc BéjarActualitzat

Marcel Granollers no ha pogut guanyar un tercer partit consecutiu a Xangai, l'últim Masters 1000 de la temporada, i ha caigut davant Mischa Zverev. El tenista alemany, tot i perdre el primer set, s'ha refet i ha acabat emportant-se el partit per 6-7 (4-7), 6-4 i 6-1.

Granollers ha anat de més a menys i no ha tingut capacitat de reacció quan Zverev s'ha endut el segon set, moment en què el partit ha fet un gir. A mitjans de la segona màniga, el català ha disposat d'una pilota de trencament que no ha pogut aprofitar. A partir d'aquest instant, Granollers ha pagat l'esforç de la seva participació en el quadre de dobles, on segueix viu al costat de Pablo Cuevas, i ha acabat cedint davant de la revelació del torneig.

Zverev, que havia arribat a vuitens després de superar un indolent Nick Kyrgios, jugarà a quarts contra el número 1 del món, Novak Djokovic, que ha vençut contra el canadenc Vasek Pospisil. En aquesta antepenúltima ronda del torneig xinès no hi serà el seu germà Alexander, que també s'havia plantat a vuitens, on ha caigut contra Tsonga. Els dos germans eren els primers a arribar alhora a aquestes alçades d'un Masters 1000 des que ho fessin els germans Rochus el 2006, una actuació que permetrà a Mischa escalar, com a mínim, fins a la posició 72 del rànquing ATP.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut