Moto GP

Marc Márquez paga la clàusula de rescissió per trencar el seu contracte amb l'empresa de Valentino Rossi

La relació entre tots dos pilots no sembla que hagi millorat. Fins al punt que el de Cervera està disposat a pagar una bona quantitat de diners per alliberar-se del contracte comercial que els uneix.

Actualitzat

L'incident entre Marc Márquez i Valentino Rossi en el Gran Premi de Malàisia ni les paraules de l'italià després de dir adéu al mundial en el Gran Premi de Xest no estan oblidats. Almenys, per part del cerverí, que està trencant els seus lligams amb el pilot italià i els seus defensors. El "Tro de Cervera" ha donat per finalitzat abans d'hora el contracte per la venda del seu marxandatge amb l'empresa del pilot de Yamaha, VR46 Racing.

Com que les dues parts estaven lligades fins al desembre del 2016, el gran dels Márquez ha hagut de pagar una clàusula de rescissió abans de firmar amb GP Racing Apparels, que també distribueix els productes de Jorge Lorenzo i Aleix Espargaró.

Els altres damnificats per les diferències entre tots dos pilots han estat els Nieto. Després del que va passar al circuit de Sepang, Fonsi Nieto va defensar l'italià. Ángel Nieto, oncle seu, es mostrava equidistant, una posició que va disgustar el pilot d'Honda. Un tercer membre de la família Nieto, Pablo, treballa a l'equip de Moto3 de VR46.

Els dos germans Márquez s'allotjaven durant el campionat del món a l'hotel mòbil propietat del 13 vegades campió del món de motociclisme, el GP Rooms, que s'instal·la al pàdoc dels circuits al servei dels pilots. El cost per temporada és d'uns 25.000 euros. A partir d'ara, Marc Márquez s'allotjarà en hotels convencionals, fins que compri una "motorhome" amb el seu germà Àlex.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut