Marc Márquez, durant els primers tests de pretemporada a Sepang (EFE)
MotoGP

Marc Márquez: "Encara queda molta feina per fer"

El pilot de Cervera ha fet el setè millor temps en els primers tests de pretemporada de MotoGP al circuit de Sepang, molt lluny del millor registre de Jorge Lorenzo

Actualitzat

El pilot català Marc Márquez ha admès que al seu equip "encara li queda molta feina per fer" després de fer el setè millor temps en els primers tests de pretemporada de MotoGP al circuit de Sepang.

"Després d'haver estat tot l'hivern sense poder pujar a la MotoGP, avui finalment hem fet el primer dia de test de pretemporada d'aquest 2016. Encara ens queda molta feina per fer ja que disposem d'una electrònica diferent, un motor nou i algunes especificacions del propulsor una mica diferents a les que vam usar a València i a Jerez el mes de novembre passat", ha declarat Márquez en un comunicat remès per l'equip HRC.

Marc Márquez, campió del món de MotoGP el 2013 i el 2014, ha fet un temps de 2:02.278, molt lluny del de Jorge Lorenzo, vigent campió, que ha parat el crono en 2:00.684. "Respecte a la posada a punt de la moto, hem tocat molt poques configuracions ja que ens hem centrat en l'electrònica i en l'adaptació al meu estil de pilotatge. Per tot això, ni la posició ni el registre d'avui són massa bons, però ens espera una pretemporada llarga en la qual haurem de treballar molt en molts aspectes diferents. A veure si demà podem millorar", ha afegit el pilot català.

Anar al contingut