Actualitat grana

Luis César ho tindrà complicat per confeccionar l'onze que s'enfrontarà al Sevilla

Els jugadors del Nàstic han tingut avui dia de relax. L'equip ha fet bany i massatge i demà es tornaran a entrenar per preparar el partit contra el Sevilla; un partit que afrontaran en quadre, per les nombroses baixes que té Luis César. Mingo, Generelo, Rubén Pérez i Juan no estan al cent per cent, i a això se li ha d'afegir la baixa segura d'Òscar López i Manolo, per lesió, de Ruz, per sanció, i de Makukula, que per una clàusula del seu contracte no es pot enfrontar als andalusos.

Actualitzat

El tècnic gallec cuida al màxim la seva malmesa plantilla. L'entrenador vol evitar més baixes, i és per això que avui ha programat una reparadora sessió de bany i massatge a la Pobla de Mafumet. El tècnic haurà de fer mans i mànigues per confeccionar l'onze que s'enfrontarà al Sevilla. Mingo, Generelo, Rubén Pérez i Juan estan tocats, i Òscar López i Manolo són baixa per lesió. Ruz es perdrà el partit per sanció, mentre que Makukula no jugarà per una clàusula del seu contracte en què es recull que no es pot enfrontar als andalusos. Ni la seva amistat amb el president sevillista, José María del Nido, ha pogut canviar la situació.

Però tot i que els resultats no acompanyen gaire l'equip, la massa social no deixa de créixer. Ahir es va inaugurar la primera penya del Nàstic de Reus. És ben coneguda la rivalitat entre Reus i Tarragona, per això sobta que hagi nascut la primera penya del Nàstic a la capital del Baix Camp. Es diu Ganxets de Reus i serveix per adonar-se que la febre grana ultrapassa les fronteres de la ciutat. En l'acte, també es va posar sobre la taula el debat sobre els dos aspirants a succeir Josep Maria Andreu al capdavant de l'entitat, Jordi Virgili i José Luis Vilar. En les pròximes setmanes, s'ha de revelar la incògnita. De moment, l'equip se la juga diumenge al Sánchez Pizjuán.

Anar al contingut