L'homenatge dels futbolistes de l'Athletic a Miguel Ocio (EFE)
Futbol

L'homenatge de l'Athletic Club a l'aficionat que va morir la setmana passada

El seguidor de l'equip basc va morir dies després de sentir-se indisposat durant el partit de Copa del Rei entre l'Athletic i l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

S'han viscut dies molt especials a San Mamés, però no per un tema esportiu. L'equip vermell i blanc va jugar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid. Els de Valverde van guanyar per 3-0 i es van classificar per a la final, encara que aquest no va ser el fet més important del partit. Al minut 36, es va interrompre el matx per un desmai a les grades. Miguel Ocio, soci de l'Athletic des de fa 42 anys, va ser traslladat a l'hospital, on desgraciadament va morir dos dies després.

El club basc va aprofitar l'enfrontament d'aquest cap de setmana davant del Barça per retre homenatge al seu seguidor. Abans de l'inici del duel, la seva família li va col·locar un ram de flors al seient on s'asseia sempre.

Un altre precedent

Fa tres mesos, el 10 de desembre, l'àrbitre del Granada-Athletic va parar el partit per una incidència mèdica a les grades. Al minut 17, un aficionat de l'equip local va tenir una parada cardiorespiratòria i el van traslladar a l'hospital, motiu pel qual es va suspendre el joc. Finalment, el matx es va jugar un dia més tard, amb la polèmica que va suposar que es disputés després de la mort d'un seguidor andalús. Els futbolistes bascos han viscut aquest tipus de situacions fins a tres vegades aquesta temporada.

L'únic episodi que va acabar amb un final feliç va ser en el duel contra el Girona del mes passat, ja que l'aturada del joc es va quedar en una simple anècdota.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut