Shaquille al pòdcast 'The Big Podcast with Shaq'
Shaquille O'Neal (YouTube: The Big Podcast with Shaq Ep. #15)
Bàsquet

Shaquille O'Neal: "Vaig tirar la medalla d'or d'Atlanta per la finestra mentre conduïa."

La llegenda nord-americana ho confessa al seu pòdcast gairebé 30 anys després

Redacció Esport3Actualitzat

Shaquille O'Neal va confessar gairebé 30 anys després que no té la medalla d'or dels jocs olímpics de 1996 celebrats a Atlanta. Al pòdcast 'The Big Podcast with Shaq' amb Adam Lefkoe, l'exjugador va admetre que va tirar la medalla per la finestra del seu cotxe mentre conduïa. El pivot estava frustrat pels pocs minuts disputats. A la final contra Iugoslàvia (69-95), O'Neal només va disputar un parell de minuts.

"Als Jocs Olímpics del 96, vaig jugar-ho tot, ajudant-los a tornar, a guanyar partits. El partit per la medalla d'or, Lenny Wilkens em va dir: "Ei, probablement és l'últim partit de David Robinson, així que tindrà més minuts." Vaig acceptar-ho. Però no em va tocar (jugar) fins als dos últims minuts. estava tan enfadat que després de la cerimònia vaig conduir de tornada a casa amb l'uniforme posat i vaig llençar la medalla per la finestra de l'I-75."

L'exjugador dels Orlando Magic i Los Angeles Lakers va admetre que conserva l'equipació, però creu que mai s'ha trobat la medalla.

"Vaig fer això (fa el gest d'arrencar-se la medalla del coll) i la vaig llençar per la finestra. Estava molt enfadat."

Va ser la primera i l'única vegada que Shaquille va disputar uns jocs olímpics. Al Dream Team original format per Barkley, Malone, Pippen, Robinson i Stockton van sumar-s'hi Shaquille O'Neal i Reggie Miller, del Mundial celebrat dos anys abans; el nacionalitzat Hakeem Olajuwon i els joves Grant Hill, Penny Hardaway, Gay Payton i Mitch Richmond. Naixia el 'Dream Team III'.

La reacció d'O'Neal no el va agafar per sorpresa. El jugador és conscient del seu fort caràcter i no era la primera vegada que perdia els papers. En altres ocasions, ha admès que es va "comportar com un cabró" i que va ser "un idiota" amb la seva família.

Anar al contingut