Els companys han anat a abraçar l'home del partit després de la tanda de penals
Els companys han anat a abraçar l'home del partit després de la tanda de penals
barça

L'heroi Ter Stegen envia un encàrrec als seus companys: "M'agradaria tenir menys feina"

El porter alemany, crucial durant els 120 minuts, ha aturat dos penals de la tanda definitiva i ha guanyat la batalla a Claudio Bravo

Redacció Esport3Actualitzat

La tanda que ha decidit el Betis-Barça ha estat un cara a cara entre Ter Stegen i Bravo, vells competidors per la porteria del Camp Nou. El xilè hi arribava amb fama de parapenals, però l'alemany ha tornat a demostrar que es troba en un estat de forma impressionant.

El porter ha fet aturades de mèrit durant els 120 minuts i ha certificat la classificació per la final aturant les penes màximes de Juanmi i William Carvalho. Ter Stegen resol bé la feina que li arriba, però ha enviat un encàrrec als seus companys, a qui, per ser justos, també ha lloat:

"M'agradaria tenir menys feina. Des de fa un any estic a molt bon nivell, tinc un equip espectacular que em fa estar a un molt bon nivell."

El seu diagnòstic del partit coincideix amb el del seu tècnic, Xavi Hernández, que ha tornat a confessar en roda de premsa l'amor que li professa:

"Hem estat bé en la possessió, a la segona part se'ns ha complicat. Ells han tingut superioritat per dins amb els canvis al mig del camp i han aconseguit el control del partit. Nosaltres estàvem cansats."

El 2020 ja va ser l'heroi de la classificació per a la final de la mateixa competició, en aquella ocasió contra la Reial Societat. L'Athletic Club va frustrar aquell títol però diumenge confia en un desenllaç diferent contra el Madrid:

"Ara, a gaudir de la victòria: la final serà un partit molt bonic."

Anar al contingut