Leo Messi a l'entrenament amb l'Argentina (EFE)
Leo Messi a l'entrenament amb l'Argentina (EFE)
Barça

Leo Messi i Luis Suárez es recuperen de les seves lesions concentrats amb les seves seleccions a la Copa Amèrica

Els dos cracs del FC Barcelona es recuperen dels seus problemes físics amb les seves seleccions amb l'objectiu de jugar, al més aviat possible, en la Copa Amèrica

Actualitzat

Després de ser present aquest dijous als jutjats de Barcelona en el judici contra ell i el seu pare per evasió fiscal, Leo Messi ja ha arribat a la  concentració de la selecció argentina a Santa Clara (EUA), i s'ha entrenat amb els seus companys.

"Messi ha tornat. El millor del món practica a banda amb el cinesiòleg Luis Garcia", ha informat en un comunicat l'Associació de Futbol Argentina. L'Argentina ha de debutar en la Copa Amèrica dilluns davant de Xile, però el blaugrana és dubte pel cop que va rebre en l'amistós davant d'Hondures el passat 28 de maig.   

Luis Suárez torna a córrer

Luis Suárez, que es va fer una lesió muscular amb el FC Barcelona en la final de la Copa del Rei davant del Sevilla el diumenge 22 de maig, ha tornat a córrer per primera vegada. Ho ha fet en l'entrenament de la seva selecció, l'Uruguai, tot i que ha treballat al marge de la resta del grup sobre la gespa del camp de la Universitat de Phoenix (EUA). Fins ara, el davanter s'havia exercitat al gimnàs.

Suárez podria tornar a jugar contra Jamaica el dilluns 13 de juny en el tercer partit de la seva selecció a la Copa Amèrica, que ha començat aquesta matinada. L'Uruguai debutarà en la competició que es fa als Estats Units aquest diumenge davant de Mèxic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut