Lebron James fa un nou rècord
Lebron James fa un nou rècord
Bàsquet

LeBron James continua fent història i fa un altre rècord a l'NBA

L'aler de Los Angeles Lakers s'ha convertit en el primer jugador de la història a fer, almenys, 40 punts a totes les franquícies de l'NBA

Els Clippers eren l'última víctima que li faltava a LeBron James per anotar 40 punts, però aquesta matinada, el d'Ohio ha fet 46 punts i ha engrandit més la seva llegenda, sent l'únic jugador de la història a fer 40 punts o més a tots els equips de l'NBA. Els anys no passen per al jugador de 38 anys, que continua batent rècords tant de l'NBA com personals, anotant avui el màxim nombre de triples de la seva carrera, 9.

Jugador únic amb la seva edat

A banda d'aquests rècords s'ha convertit, també, en el primer jugador de més de 35 anys a fer 9 triples. James ha premut l'accelerador en aquest tram de temporada i ja està a només 178 punts de superar Kareem Abdul-Jabbar i ser el màxim anotador de la història de l'NBA.

 

 

Els Lakers no trenquen la maledicció

Tot i el bon rendiment de la seva estrella, els Lakers no han trencat la maledicció contra els seus veïns, els Clippers, i ja porten deu derrotes consecutives. Amb la derrota, l'equip de Los Angeles és tretzè a la Conferència Oest, en la lluita per poder entrar als play-offs. King James està a l'espera de la nova incorporació del seu equip, Rui Hachimura, i la recuperació d'Anthony Davis.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut