L'amo de l'Steaua de Bucarest no permetrà jugar els futbolistes vacunats de Covid
Gigi Becali, el polèmic president de l'Steaua de Bucarest
Futbol

L'amo de l'Steaua de Bucarest no permetrà jugar als futbolistes vacunats de covid

El propietari de l'Steaua de Bucarest prohibeix jugar als futbolistes vacunats: "Perden força, és una cosa científica."

Redacció Esport3Actualitzat

El propietari del FCSB romanès, abans conegut com Steaua Bucarest, Gigi Becali, ha pres una sorprenent decisió: si estàs vacunat, no jugues.

La sorprenent decisió està, segons les seves paraules, "basada en la ciència". Gigi Becali ha suggerit que els esportistes vacunats perden força, encara que el cert és que no hi ha precedents a cap altre club i és una mesura que pocs entenen.

"Te'n riuràs, però potser tinc raó. Els vacunats perden força. Això és una cosa científica", ha manifestat en declaracions al mitjà local PRO X. I ha afegit:

"Amb el Rapid, els jugadors semblava que anessin a desmaiar-se. Totes les persones vacunades perden la força! Jo també ho veig en els meus. No afecta tothom, però sí els més grans."

S'ha muntat un important enrenou a Romania després de les polèmiques declaracions de Becali i fins i tot el govern ha hagut d'emetre un comunicat per desmentir el disbarat:

"Des d'un punt de vista mèdic i científic, no hi ha estudis que ho avalin. La vacunació no afecta el rendiment dels futbolistes."

Posteriorment, el club ha manifestat que Becali només feia broma:

"No és cert que els jugadors vacunats no jugaran", ha dit el portaveu del club a Reuters. "Hi ha més d'una dotzena de jugadors vacunats a la nostra plantilla".

Becali no és aliè a la polèmica, ja que una vegada va dir que la mala ratxa del seu equip a la lliga romanesa es devia a que els seus jugadors tenien massa sexe. En una altra ocasió va assegurar que el futbol femení era una idea de Satan.

Becali, de 63 anys, és un antic pastor que va fer fortuna en el sector immobiliari després de la caiguda del comunisme el 1989. També va exercir com a diputat al Parlament Europeu.

 

Anar al contingut