Bàsquet

L'Akasvayu Girona presenta Pesic com a nou tècnic per a les properes tres temporades

L'Akasvayu Girona renova el seu projecte de dalt a baix. A la sortida de Fran Vázquez s'hi podrien afegir altres jugadors que no tenen la confiança de Svetislav Pesic. L'entrenador serbi ha estat presentat aquest dimecres com a nou tècnic del club gironí per a les properes tres temporades. Pesic tornarà a tenir a les seves ordres Víctor Sada i Marc Gasol, cedit pel Barça. El tècnic serbi reconeix que és un entrenador car, però assegura que la inversió que ha fet l'Akasvayu valdrà la pena.

Actualitzat
Sense falses modèsties, Svetislav Pèsic, en l'acte de la seva presentació, s'ha definit com a entrenador d'èxit, amb l'aval dels resultats que ha obtingut en la seva trajectòria esportiva. El tècnic serbi ha destacat que confia plenament en les persones que li han proposat liderar a Girona el seu projecte esportiu durant les tres pròximes temporades.

Buscar els millors resultats possibles en cadascuna de les competicions en què participi serà, òbviament, l'objectiu de Pesic al capdavant de l'Akasvayu Girona. També, aconseguir que l'afició gaudeixi i se senti identificada amb el seu equip. I, des d'un punt de vista més material, Pesic, que ha dit, textualment, que espera poder cobrar amb puntualitat, vol correspondre amb escreix a la inversió econòmica que s'ha hagut de fer per poder-lo contractar.

Per configurar la plantilla, que tindrà baixes tan significatives com la de Fran Vàzquez, que s'ha incorporat al Barça, Pesic ha dit que no s'ha de tenir cap pressa, però que en pocs dies ja s'hauran concretat la majoria de les gestions que s'estan fent. Mentrestant, però, ja ha avançat que el dia 15 d'agost començarà les activitats de pretemporada; i que el seu equip farà una estada, segurament a Peralada, del 21 d'agost al 2 de setembre, amb un mínim de dos partits d'entrenament contra l'Alba de Berlín.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut