Mario Hezonja defensat per Rudy Fernández (EFE)
Mario Hezonja defensat per Rudy Fernández (EFE)
Bàsquet

La sortida de Mario Hezonja del FC Barcelona per marxar als Orlando Magic de l'NBA, a punt de tancar-se

Quan divendres semblava que la sortida de Hezonja del FC Barcelona era imminent, la intervenció de l'agent nord-americà del jugador va paralitzar l'acord. Ara sí que sembla que l'acord és molt a prop

Daniel AlentoActualitzat

Les converses entre Mario Hezonja i el FC Barcelona per la rescissió del contracte de l'aler s'han desencallat. Hezonja va ser triat amb el número cinc en el draft de l'NBA pels Orlando Magic, i el croat vol jugar als EUA la propera temporada. Hezonja té una clàusula de rescissió en el seu contracte d'uns dos milions d'euros, que es veuria rebaixada a canvi que el Barça obtingués els drets europeus del jugador per al dia que acabés la seva aventura americana.

Els agents europeus del jugador i el club ja havien arribat a un acord divendres a la tarda, però l'agent nord-americà del jugador, Arn Tellem, no hi va donar la seva conformitat. Ara, el mateix Tellem ha confirmat a l'"Orlando Sentinel" que "estem mantenint converses, i espero que resoldrem les nostres diferències en els pròxims dos dies". En declaracions que recull el periodista Josh Robbins (@JoshuaBRobbins), l'agent diu que "en aquests moments estem avançant en la majoria de temes. Encara queden un parell d'aspectes que estem a punt de tancar, i sóc optimista".

Els Orlando Magic organitzen una de les tres lligues d'estiu de l'NBA (una altra l'organitzen els Utah Jazz i la tercera és a Las Vegas). Els partits es disputaran entre el 4 i el 10 de juliol. Cap estrella hi va, però s'espera que els seleccionats en el draft i els aspirants a fer-se un lloc a la lliga hi participin. Jugant a casa, els Magic voldrien poder veure en acció Hezonja.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut