Mundial

La selecció espanyola goleja Polònia (6-0) en l'últim test abans de disputar el Mundial de Sud-àfrica

Espanya va golejar Polònia en l'últim amistós abans del Mundial de Sud-àfrica (6-0). L'equip polonès va començar amb ganes, però el conjunt de Del Bosque va agafar ràpidament el control del partit. Pedro es va estrenar com a golejador amb la selecció espanyola, en un partit en què Iniesta va ser el protagonista. El de Fuentealbilla va ser el millor, i després va donar un ensurt, ja que es va haver de retirar per unes molèsties. Els gols van ser obra de Villa, Silva, Xavi Alonso, Cesc, Torres i Pedro.

Ensurt d'Andrés Iniesta, a dos dies del Mundial. El blaugrana va ser el millor en el 6-0 de la selecció espanyola a Polònia, fins que es va haver de retirar al primer temps. A Múrcia, el de Fuentealbilla va portar el pes de la creació i al minut 12 va servir l'un a zero a Villa. Dos minuts després, una altra vegada Iniesta va iniciar la jugada que va servir a Silva per fer el segon gol. Però les alarmes van saltar quan una lesió muscular va obligar a substituir el migcampista del Barça. Un altre blaugrana, Pedro, va ocupar el seu lloc. Segons els metges, la lesió d'Iniesta no és greu i viatjarà a Sud-àfrica.

A la segona part, Xavi Alonso va fer el tercer de la selecció espanyola, en un llançament de falta assajat. Tres minuts després de substituir Xavi, Cesc Fàbregas va fer el quatre a zero. Tot seguit va tenir lloc un fet molt esperat: el retorn de Torres. El Niño tornava amb la punteria fina i, després d'una assistència de Pedro, va marcar el cinquè. El marcador el va tancar el mateix Pedro, amb una vaselina que, segons l'àrbitre, va arribar a traspassar la línia de gol. Exhibició espanyola abans del Mundial i primer gol de Pedro, que avui pot tancar la seva renovació amb el Barça fins al 2015.