Leo Messi lamentant una jugada fallada durant el partit davant el Dinamo (EFE)
Barça

La imatge de Messi caminant que genera controvèrsia

Una seqüència de 10 segons en què es veu el capità del Barça caminant mentre un jugador del Dinamo de Kíev passa pel costat amb la pilota genera un intens debat sobre el moment del crac

Redacció Esport3Actualitzat

En tres dies de diferència, els analistes del Barça han canviat les seves conclusions sobre l'equip. Si després de l'empat a Mendizorrotza el joc de l'equip convidava a l'optimisme malgrat el resultat, la victòria en Champions davant el Dinamo de Kíev aporta la lectura oposada: el millor, el resultat. Del joc de l'equip, no se'n rescata gairebé res de positiu que no sigui l'espectacular retorn de Ter Stegen, fonamental en el triomf dels blaugranes.

Tret d'uns 20 primers minuts elèctrics, el joc del Barça va ser espès i sense idees, i en la imatge de l'equip també es va veure Leo Messi força desencertat. Tot i provocar i marcar el penal que va significar el primer gol del partit, el 10 blaugrana va continuar evidenciant una caiguda de rendiment respecte a anteriors temporades.

 

 

La imatge més comentada del partit, però, va ser captada per les càmeres gairebé de manera fortuïta i correspon al temps de descompte. Un jugador del Dinamo de Kíev avança per la zona ampla amb la pilota per construir una jugada d'atac i passa prop de Messi. Tenint en compte que el marcador estava ajustat (2-1), el més lògic seria veure el blaugrana defensant o intentant incomodar el rival, però Messi es desentén de la jugada i continua caminant a pas lent mentre segueix l'acció amb la mirada.

Arran d'aquesta imatge que ha fet la volta al món, també s'ha desfermat l'enginy dels usuaris de les xarxes socials. Molts usuaris han creat mems i vídeos humorístics amb la seqüència protagonitzada per Messi.

Per a alguns, l'actitud del jugador denota el seu escàs compromís amb l'equip que va voler deixar a l'estiu, per a d'altres, és comprensible després de més de 90 minuts corrent. També n'hi ha que opinen que Ronald Koeman hauria de pensar a fer allò que ni Valverde ni Setién van gosar fer: substituir Messi. En qualsevol cas, el debat a les xarxes està servit però, mentrestant, ningú es treu del cap tot el que ha fet Messi pel Barça com aquest recull de gols al Reial Madrid.

 

 

En aquest sentit Ronald Koeman ha sortit en defensa del jugador.

 

 

En ple debat del joc del Barça, Piqué també ha volgut parlar de la situació directiva del club.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut