Futbol solidari

La Creu Roja rebrà 100.000 euros de Carles Puyol, capità de l'equip ideal del 2010

La Creu Roja Internacional rebrà aquesta tarda, abans del partit Barcelona-Arsenal de la Lliga de Campions, un xec de 100.000 euros de mans del defensa barcelonista Carles Puyol, que rebrà aquesta quantitat de la UEFA com a capità de l'equip ideal del 2010. Puyol va ser votat per al lloc de capità pels usuaris de Uefa.com i, per tant, li correspon, en representació dels seus companys, donar aquesta quantitat, que per quarta vegada anirà a parar a la Creu Roja. El donatiu, segons que ha informat la UEFA, servirà per finançar el programa que la Creu Roja desenvolupa des del 1998 a l'Afganistan per rehabilitar a les víctimes de les mines antipersones.

Actualitzat
"És un gran honor haver estat votat pels usuaris de Uefa.com com a capità de l'equip de 2010. Em sento un privilegiat, no només per jugar a futbol sinó perquè estic sa i tinc dues bones cames. Estic content de contribuir a ajudar a la gent menys afortunada i espero que això serveixi per millorar la seva qualitat de vida", ha manifestat Puyol, que avui no jugarà contra l'Arsenal per lesió.

Al costat del defensa blaugrana, formen part del millor equip de 2010: Iker Casillas (Reial Madrid), Maicon (Inter de Milà), Gerard Piqué (Barcelona), Ashley Cole (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Wesley Sneijder (Inter de Milà), Andrés Iniesta (Barcelona), Lionel Messi (Barcelona) i David Villa (Barcelona).
Anar al contingut