Espanyol

José Manuel Lara Bosch es ven les seves accions i deixa de ser el màxim accionista de l'Espanyol

Aquest dilluns a la tarda, José Manuel Lara Bosch ha deixat de ser màxim accionista de l'Espanyol. El grup que representa Lara ha venut les seves accions a un grup encapçalat per Ramon Condal, actual vicepresident del club. En una roda de premsa, Lara ha explicat que no hi vol guanyar diners, i per això ha venut les accions al mateix preu de compra. Aquest moviment accionarial, a més, obre la incògnita sobre qui serà el futur president un cop plegui Daniel Sánchez Llibre -possiblement, segons va dir ell, al mes d'octubre.

Actualitzat
Revolució a l'accionariat: José Manuel Lara, dotze anys fora del consell, ha deixat de ser el màxim accionista de la societat anònima esportiva blanc-i-blava. Lara ni ha volgut gestionar ni dominar el club.

El grup que lidera el conseller adjunt a la presidència, Ramon Condal, que vol ser un home fort a l'Espanyol, segons Dani, és ara el nou màxim accionista. De l'afinitat que hi ha entre Dani i Condal en sortirà el nou president, que pot ser un dels dos o el conseller Joan Collet, el delfí de Sánchez Llibre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut