El president de la Reial Societat, en una imatge d'arxiu
Futbol

Jokin Aperribay, a l'àrbitre González González: "Heu vingut a robar-nos; us posaré una querella"

L'acta arbitral del col·legiat castellanolleonès recull aquesta frase del president de la Reial Societat, que ha baixat als vestidors al descans del partit al Bernabéu

Actualitzat

El president de la Reial Societat, Jokin Aperribay, ha baixat a la zona de vestidors al descans del partit al Bernabéu per increpar el col·legiat González González, segons recull l'acta arbitral del partit. "Això és una vergonya; heu vingut a robar-nos el partit. Us posaré una querella a la policia", li hauria etzibat Aperribay a González González, sempre segons la versió de l'acta.

Un cop acabat el matx, Aperribay ha lamentat l'actuació de l'àrbitre del col·legi castellanolleonès, que segons la seva opinió ha xiulat dos penals inexistents a favor del conjunt blanc i ha deixat de sancionar dos més a favor de l'equip donostiarra.

"És una pena que vinguis al Bernabéu per fer alguna cosa i no puguis. L'àrbitre, sense veure res, ha xiulat dos penals. Si de cas, ha estat penal el de Jonathas a la primera meitat, i el de Yuri en la segona", ha indicat en declaracions a Movistar Plus el dirigent reialista, que s'ha mostrat satisfet amb el canvi d'actitud que ha experimentat el seu equip des de l'arribada a la banqueta d'Eusebio Sacristán.

 

Anar al contingut